Cursusaanbod

  puppytraining

Puppytraining

Er wordt geen nieuwe puppygroep meer gestart

  basis gehoorzaamheid

Basistraining

Zondag van 10:30 – 11:00 uur. (Veronica)

De voorbereiding op de vervolgtrainingen, de basis gehoorzaamheid, wordt hier aangeleerd. De basiscursus wordt afgesloten met een clubexamen.
meer…

  sport en spel hondentraining

Sport & spel

Donderdag van 19:00 – 19:45 uur. (Ineke)

Lekker ontspannen bezig zijn met je hond. Sport & spel is gebaseerd op aantal takken van hondensport, namelijk behendigheid en Gedrag en Gehoorzaamheid. De instap-eis voor Sport & spel is minimaal een afgeronde basiscursus.
meer…

  VZH training

Verkeers zekere Hond (VZH – BH)

Zondag vanaf 11.00 uur.

VZH (Verkeers zekere Hond). Het officiële programma, volgen aan de lijn, los volgen, zit, af, hierkomen, afleggen met afleiding. Dit programma wordt afgesloten met een examen dat wordt afgenomen door een keurmeester van de commissie werkhonden.
meer…

  IPO training

IGP (afd. A en B)

Zondag vanaf 11:00 uur.

Na het behalen van het VZH diploma, en bij gebleken geschiktheid kan gestart worden met het IGP programma. Het IGP programma bestaat uit drie onderdelen: – A (Speuren) 9.00 tot 10.30 uur – B (Appel) 11.00 tot 12.30 uur.
meer…

  speurhond training

Speurhond en IGP-A

Zondag van 9.00 tot 10.30 uur.

Wij maken gebruik van verschillende speurvelden in Maarsbergen, Maarn en Woudenberg, in kleine groepen wordt wisselend op deze velden getraind.

Het speurhonden programma is een steeds populairder wordend onderdeel van de africhtingssport, waarin aparte examens en wedstrijden worden georganiseerd. Het is onderverdeeld in verschillende niveaus namelijk SpH-V SpH-I en SpH-2.